2011. júl. 27.

Békula


Szóljatok, ha unjátok már a deltás képeket :) mert én nem unom :) Sőt, míg visszaforgatok, egy pillanatra odavarázsolnak a képek abba a kellemes hangulatú világba. És persze jut eszembe az is, hogy míg nekünk szórakozás volt az esti békaszerenádot végighallgatni, vagy feszült csendben figyelni egy-egy béka furán óbégató vakogását..., addig lehet, hogy éppen élet-halál kérdése forgott kockán... Látni nem láthattuk, hisz sötét volt, de az est hangjai sokféle titkot meséltek.

5 megjegyzés:

  1. Ez nagyon tetszik! A téma is, meg a kivágás is :)

    VálaszTörlés
  2. Köszi, Gabi! Lehet, hogy be kellene operálnom egy normálisabb legyet a lapira, mint ami éppen a brekinek kínálkozik, ha légy az egyáltalán :)

    VálaszTörlés
  3. Én meg A légy halála címmel írattam fogalmazást a kölykökkel egy pihentebb órámban, minekutána megtorolni készültem holmi állatkínzási kísérletet... lehet, beemelem a szemléltető - ihlető anyagok közé a képedet... ;))

    VálaszTörlés
  4. Én nem unom a deltás képeidet. Ez is tetszik, ahogy a béka lesi az ennivalót és az gyanútlanul napozik a lapin. "Az utolsó napozás" is lehetne a kép címe.:-)

    VálaszTörlés
  5. "A légy halála", "Utolsó napozás"... egészjó címek :))) Melinda, vidd csak nyugodtan, sőt! megtisztelsz. Ennek a békának meg úgyis mindegy. Erzsébet, köszi! Már nem sok van, de még mindig van :)

    VálaszTörlés