2011. máj. 23.

Virágok, kicsit másképp


No, ez az ucsó. Nem untatlak eztán a gyagyaságaimmal :)
Szovel, az úgy volt... úgy kezdődött, hogy a húsvéti ablakpucoláskor túlhabosodott, buborékosodott a víz és nagyon szépen visszatükröződött benne a fa, a felhő. De ahogy gyengült a bubi, úgy erősödtek benne a szivárvány színei. Ez adta az ötletet, hogy csendes pillanataimban (úgy mondjuk, mikor rájön az egyperc :) buborékokat skubizzak, fotózzak. Hát ezek a színes képek születtek. Na és ki nem szereti a színes szappanbuborékot? :)


6 megjegyzés:

  1. Remek ötlet Gabi, én egy cseppet sem untam! Nagyon tetszenek a virágok, kicsit másképp, ötletes és jól is kivitelezett!

    VálaszTörlés
  2. Hihetetlen! Mik nem történnek ablakpucolás alatt! :))
    Sosem találtam volna ki a képek készítésének trükkjét! Nagyon ügyes vagy!

    VálaszTörlés
  3. Kedves Gabi, én arra buzdítanálak,hogy minnél többet kisérletezzél mert remek érzékd van hozzá. Lesznek akik nem értékelik majd az ilyen jellegű képeidet mert térségünkben csak az etnó-szoció a menő ( egy pár kezdeményezéstől eltekintve )de máshol ennek nagy hagyománya van.
    Művészi érzékre vall, hogy meglátod a buborékban tükröződő dolgokat, én továbbra is szívesen nézném a 'gyagyaságaidat'.

    VálaszTörlés
  4. Ez nagyon ötletes, eredeti és egyáltalán nem unalmas (még nekem sem aki az etno-szociot is kultiválom:-) Láttam már szappanbuborékokat lefotózva, de ezek a tieid sokkal látványosabbak. Folytasd csak nyugodtan a kisérletezgetést, ha örömed leled benne és nekünk is mutasd meg az eredményeket.

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szépen köszönöm észrevételeitek és lelkesítő szavaitokat! Jól esik :)

    VálaszTörlés
  6. mennyi bubi...:))
    Tami

    VálaszTörlés