2012. aug. 14.

Iszapfürdő


11 megjegyzés:

 1. Az a két fekete ember melyik bolygóról érkezett? :))

  VálaszTörlés
 2. Hehe, ez jó. Ez ha nem csal az emlékezetem, a Fekete-tó martján van :D Léytezik egy másik tó, a Rigó, ugyancsak ilyen vadregényes környezetben, ott is mindennapos ez a látvány.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaja, a hencápp képed feledhetetlen :)

   Törlés
 3. De rég készülök ide ,bezzeg,bezzeg :)Tetszik az elkapott pillanat amint átadja az iszapot !

  VálaszTörlés
 4. Van ott Vörös-, Zöld- és Mogyorós-tó is, de tényleg ez volt a legfeketébb :) Érdekes látvány volt nekünk "fehéreknek" ahogy ott bemázolták magukat a fekete iszappal az emberek. A Medve-tó is megérne egy misét, hisz a világ legnagyobb heliotermikus tava és sokféle betegségre javallott (legismertebb a női meddőség). A Rigó-tó ezektől kicsit fennebb van, ugye?

  VálaszTörlés
 5. Váááóóó! Ez igen jó hely lehet! Ide fürdőruha sem kell, mindössze az ember jó korán kell érkezzen és amíg a tömeg megérkezik felöltözik iszapba. Ismét elléháskodtuk a nyarat és nem jutottunk el Szovátára, pedig már tavaly akartam menni pár napra.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Régóta készültem én is, és a tavak jöttek szembe velem, mert míg annak idején csak a Medve-tavat látogattuk... észre se vettem, hogy ott vannak ezek a kis "pocsolyák" is. De most rendbetéve? -hogy eddig nem figyeltem fel rájuk,- egyből észreveszi az ember, ha a nagy tó körül sétál.

   Törlés
 6. Nem próbáltam még ilyen fürdőzést, csak gyerekkoromban sokat játszottunk iszappal. Jó kis életkép :)

  VálaszTörlés
 7. Nahát fehérnépek és feketenépek :) Jó pillanat!

  VálaszTörlés