2012. febr. 26.

"A láthatatlan madárfotós"

Egy madaras cimborától kaptam a linket, és lenyűgözött a film. Nektek is elhoztam, hátha valaki még nem látta... Máté Bencéről (ki ne ismerné) a sorozat három részes. Természet szeretet, kitartás, profizmus. Így tudnám jellemezni. Odakint úgyis havazik. Egy csésze forró tea, illatos pattogatott kukorica és már indulhat is a házimozi. Kellemes vasárnapot!

"A neve Bence. Máté Bence." :) 

1. rész. A csodatévő víz

"A sorozat Máté Bence főpszereplésével forgott, akit 2010-ben a világ legjobb természetfotósának választottak. A sorozatból megtudhatjuk, hogy mi a titka Bence díjnyertes képeinek, miközben a többszörösére lassított felvételeknek köszönhetően példátlan látványvilág tárul elénk. A sorozat nem titkolt célja, hogy közelebb hozza a hazai élővilágot és a természet szeretetét az emberekhez. Egy nem mindennapi sorozat, egy nem mindennapi természetfotóssal, testközelben Magyarország legszebb madaraival, melyeket soha még ilyen közelről, ennyire részletgazdag képekben nem láthattunk."

2. rész. A három albérlő

3. rész. A halvacsora

4 megjegyzés:

  1. Remek videók ezek, rengeteget lehet tanulni belőlük szakmai vonalon is de kitartás és akaraterő terén is jó példa lehet Bence.
    Én már mindhármat végignéztem amikor fel lettek téve a youtubera és ma este ismét belenézek, nem árt az ismétlés...:-)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, hogy felhívtad a fimre a figyelmet. December végén a Spektrumon láttam mind a három részt, teljesen lenyűgözött. Mivel nem értek a fotózáshoz, számomra nagyon érdekes volt a képek születése.
    Este örömmel jövök filmet nézni. :)

    VálaszTörlés
  3. Húúú ez lenyűgöző, köszönöm hogy megosztottad.

    VálaszTörlés
  4. Remek sorozat volt. Megnéztem akkor, sőt az ismétlést is :) Bence egy fantasztikus ember, nagyon régen követem a munkásságát. A születésnapomra megkaptam a feleségemtől a könyvét is, ráadásul névre szólóan dedikálva!!!! A címe LÁTHATATLANUL.

    VálaszTörlés