2011. okt. 26.

Sáska Józsi



Csak beugrott hozzám meglátogatni. Kellemesen elcseverésztünk, hogy megy a nyár, jön az ősz, a hideg s ő mit csinál... Szőlővel kínáltam a kedves vendéget, ő nem utasított vissza. Jóízűen s illemtudóan falatozott a lédús csemegéből. Szemmel láthatóan ízlett neki és jól esett a szíves vendéglátás.

 

Bókólt még keveset, egy poént is elsütött min aztán jót nevetett. Én meg azon, ahogy ő nevet :)
Majd, mint ki jól végezte dolgát, ráugrott egy napsugár nyalábra és hogy távozása is oly élvezetes legyen mint társasága, hatalmas szitakötőt utánozva röppent a zöld levelek közé. Biztos vagyok benne, hogy még leselkedett kicsikét, hadd lám, rögtön becsukom az ajtót? Nem egyébért, mert tavaly az a fukar hangyáné azt tette. Ezt is tőle tudom.

2011. okt. 17.

2011. okt. 7.

És ismét juhhé!


Megérdemel ez a kép egy második bejegyzést is. Egyszer is, mert a fiam van rajta és nagyon jól szórakoztunk a játék idején, másodszor pedig ez a kedvencek közül is a legkedvencebb fotóm. Na és amiért most itt dicsekszem vele: a Magyar Fotóművészek Világszövetsége által rendezett XI. Nemzetközi Magyar Fotóművészeti Kiállításon -ha csak rövid időre is-  neves fotósok képei között ujjonghatott :) A maximális 27 pontból 25-öt kapott. Ez számomra kitüntetés! :) Plusz még rákerült a katalógus borítójára is!
Kell ennél több?


No és a dicsekvés után szerényen összehúzva magam gratulálok Mindazon Blogtársaknak, akik szintén  kiállítók voltak!  A kiállítás képei itt megtekinthetők.

2011. okt. 6.