2011. júl. 13.

Hangulatok 2

A nagy kékség.
Valahol itt kezdődik biztosan


No és képbe jönnek a madarak. Persze, külön bejegyzés témái lesznek :)
Futam

Csend
És lassan, a csendbe lopakodva leszáll az est

7 megjegyzés:

  1. De szép tájképek! Érdekes, hogy ott kék a Duna!
    Budapesten inkább sárgászöldnek tűnt, és koszos is.

    VálaszTörlés
  2. Izgatottan várom a madarakról készült képeket... mert hát ez egy külön műfaj a fotózásban... türelem, kitartás szükséges hozzá...én is most próbálkozom vele kisebb nagyobb sikerrel... fotóidat, blogodat már régtől követem...irigylem a gyönyörű környezetet ahol fotózhatsz... elbűvölőek a képeid...köszönöm NEKED

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép fotók, mehetnékem támadt :)

    VálaszTörlés
  4. Köszi nektek :)
    Martha, üdvözöllek a blogoon, érezd jól magad nálam :)

    Ui: a műanyag azért egy-egy bokor tövében itt is "megterem"...

    VálaszTörlés
  5. Már tegnap este néztem a képeket, de sajnos annyira lassú volt a netem itt Ivóban, hogy nem is mertem megpróbálni kommentet írni. Most pótolom a mulasztást.
    Jó tájképsorozat, nekem a második és az utolsó tetszik a legjobban. Még sosem jártam a deltában, de jó lenne egyszer eljutni valamilyen formában. A horgászást is kipróbálnám egy fél nap erejéig, de fotózni szeretnék igazán. Már várom a madárfotóidat.

    VálaszTörlés
  6. Köszi, Erzsébet! :) Szeretsz horgászni? Na itt aztán lenne rá lehetőség :) Jönnek még képek, csak kicsit lefogott a ribizliszüret...

    VálaszTörlés
  7. Régebb horgászgattam de mostanában csak a fotózás a hobbim amire időt szentelek. Nálunk is megérett Zetelakán a ribizli, de nekünk csak pár bokorral van amit hamar le lehet szedni, jövő héten az is meglesz.

    VálaszTörlés