2011. aug. 23.

Árnyjáték



17 megjegyzés:

  1. Gyerekkoromban csináltunk farkast, nyuszit, sast, tevét árnyékból :) Most meg erről jut eszembe, hogy elhagytam a neten valamikor régen ezt: http://greenpix.t35.me/

    VálaszTörlés
  2. Találó cím! Jó látom, hogy az "Árny" nyakában egy fényképezőgép lóg? :)

    VálaszTörlés
  3. De jó könyvet találtam!!! :) Hű, de tetszik ötlet, Grimpix! Csak sajna az első két oldalt tudom megnézni, többi oldal üres :( Vagy nálam van a hiba?
    Bohóckodtunk mi is a kert előtt, egész kacsaúsztatót is összehoztunk :D
    Jaja :) kisfotós a kertre festve :)

    VálaszTörlés
  4. Te vagy az árnyék ?, nem ,mert akkor ki fotózott?
    (Itt Te nem lehetsz árnyéka magadnak !):)

    VálaszTörlés
  5. Itt nem, de máshol előfordul, hogy árnyéka vagyok magamnak...
    ...egy filozófus lakik benned :)

    VálaszTörlés
  6. Jó móka lehetett.:-) Filozofálhatunk erről is arról is, de nem lehet valami kellemes ha az ember már csak saját magának az árnyéka. Az pedig még ennél is súlyosabb baj, ha már a saját árnyékától is megijed.:-D

    VálaszTörlés
  7. Ejsze azétt mü nem vagyunk olyan ijedősek no... :)

    VálaszTörlés
  8. Szeretem ezt a műfajt, mármint az árny, árnyék, árny-játék témát! Van olyan, hogy egész színház épül erre, egyszer jó lenne ilyet nézni. Nagyon sokértelmű! Tetszenek a képek Gabi!

    VálaszTörlés
  9. Játékos képek. Az elsőt látva számomra rögtön egy vándor jutott eszembe. A vándorbot a vállára vetve és egy tarisznya lóg róla. :)

    VálaszTörlés
  10. Köszi, Gabi! :)
    Miklós, neked meg azt írom, hogy te valamilyen telepatikus képességgel rendelkezel! Mert épp aznap, mikor beírtál, Tomi fiam (is) ópusztaszeri vándor volt és erről hiteles "Bizonyító Levelet" is kapott, hogy "az nékie előforduló esetben a betöltött vándorlásáról bizonyságul szolgálhasson". :)

    VálaszTörlés
  11. Éreztem én hogy valami lappang még bennem :))

    VálaszTörlés
  12. nagyon tetszik gratulalok.
    (kicsit nehezen lehet navigalni a blogodon, nekem is ez a tema volt es megvaltoztattam sima feketere a temat es azota nagyon jol lehet navigalni)

    VálaszTörlés
  13. Köszönöm, Bálint és üdvözöllek nálam! :)
    Henem mit értesz ezalatt, hogy navigálni? Honnan hová? Nem nyílnak ablakok? Nem működnek a linkek? Nálam simán nyílik minden. Nem lehet, hogy böngésző miatti hiba? Segíts, hogy elhárítsam, ha valóban nehézkes ez a blog.

    VálaszTörlés
  14. Thank you, Harlequin!
    Wellcome :)

    VálaszTörlés